Thursday, March 29, 2012

Iller och Kotte
För snart ett år sedan såg jag en så väldigt fin kjol i en hantverksbutik någonstans u Sverige. Jag köpte den inte men hade svårt att glömma det fina djurtrycket. För att kunna blogga om märket fotograferade jag i alla fall etiketten. Någon bloggpost blev det som vanligt inte, men när jag i vår, inspirerad av meadham kirchoff återigen kom att tänka på kjolen kunde jag i alla fall spåra den. Märket hette Iller och Kotte och är tyvärr inte längre aktivt, men ett par kjolar fanns kvar och jag la beslag på den blårutiga på bilden. Tänker att jag skall ha den på sommarkalas. Den är helt handgjord och väldigt fin. Känns kul att köpa något som skapats med omsorg och kärlek.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Friday, March 09, 2012

En mkt kortfattad resume sen sist

jag bloggar inte...jag pluggar, tar hand om barn och lagar mat.Ibland är de trötta och sitter så här fint och stilla och kollar teve, det är inte så ofta.
Första matbildennågonsin på den här bloggen. Mango-och avokadosallad med koriander. Till den lax med citron i folie i ugn och snabbstekta zuccinistrimlor med olivolja och vitlök.

Modemässigt händer inte mycket. Har tagit fram min älskade orangea kappa igen.

Och burit rosa och grönt.Och lila med lila och ljusblått.

-Posted using BlogPress from my iPhone