Sunday, November 27, 2011

Leopard autumn
Today: vintage leopard skirt, brown knitted cardigan from COS and brown tights.
Another day: vintage leo cardigan vintage pink skirt.
Empy house and car near out house.


Its getting darker.


New favourite vintage blouse.


Flower pot.


Rainy roadtrip


- Posted using BlogPress from my iPhone

Thursday, November 24, 2011

The hipster girl dress up play

Virituella klippdockor är alltid kul. Särskilt om de går under namnet The hipster girl...

Här är jag.


Monday, November 21, 2011

En bild i stället för tusen ord

Läste i tidningen för ett tag sedan att människor som twittrar tenderar att bli mer negativa ju längre dagen går. Jag känner verkligen igen mig. Också en anledning till att jag inte bloggar så mycket. Det är bara på kvällen jag har tid och då är jag inte så himla glad för jag är så trött, och inläggen blir därefter.

Så mycket enklare då att bara dela med sig av lite fina bilder.

Sophie Vlaming By Bahrat Sikka For Marie Claire Italia December 2011
hej

Hallå där. Min mamma frågade idag lite försiktigt om det kanske var så att det eventuellt var något fel på servern eller liknande eller om jag bara helt enkelt inte hade haft tid att blogga den senaste tiden.( Hon hade varit inne och kollat och sett att inlägget med den där leopardkragen fooortfarande låg överst.) Svaret är det senare. Fast tidsbrist är inte hela sanningen. Brist på engagemang och inspiration är lika starka skäl till min bloggfrånvaro. Och så detta med hjärnan som inte riktigt fungerar. Det är ju allmänt känt att man blir lite spånig av att ha bebis, amma, inte sova hela nätter och så vidare. Nu är Agnes snart ett år och jag har slutat amma, får oftast sova hela natten, om än en kort natt, men ändå. Men jag kan fortfarande inte riktigt tänka. Det är som att det är ludd kring synapserna. Tjock dimma i hjärnan som hindrar klara tankar. Jag har svårt att fokusera och koncentrera mig. Väldigt jobbigt när man pluggar journalistik och skall försöka skriva sammanhängande texter.

Får dela lite bilder istället. Rekommenderar Vogue UK's decembernummer. Tim Walker är ju min favoritfotograf alltid.Saturday, November 05, 2011

Leopardkrage

Har höstlov i Småland. Tänker ovanligt lite på kläder men blev förtjust i marinblå kofta med leopardkrage, från ASOS via Refinery29. Kan man ju fixa själv kanske... Fint med skinnkjol till. Köpte en ljusbrun mockakjol på Röda korset i Växjö igår. Fast den här röda var ju snyggare;-)