Wednesday, March 23, 2011

En lite tjock och sur tant i gult och rosa

Blev inte alls nöjd med varken dagens klädsel eller bild, men nu orkar jag inte klä om och fota om mer, så här kommer den i alla fall. Tänker att det är bättre med en dålig än ingen alls. Gillar idén med den gula blusen (vintage) och rosa tröjan (Carin Wester ss2010) och prickiga kjolen (vintage), men hittade inga strumpbyxor eller skor som passade till, därav sittningen, som för med sig att kläderna sitter kass. Ser mest ut som och känner mig som en lite tjock och sur tant.  Tant brukar ju vara ett ideal för mig, men inte idag. Tavlan har Henrik målat.

I like the idea of light pink, bright yellow and polka dots, but I feel like a grumpy, chubby old lady. Painting by Henrik Wagenius.

2 comments:

Smartasmia said...

Jag ser inte tillstymmelse till vare sig ngt tjockt eller annat. Bara en osedvanligt söt en. Hoppas allt är väl med dig, förresten och med familjen. Saknar butiken massor. Bor själv i krokarna till ovan loppisreportage:). Må väl!
/Smartasmia

Anna said...

Amen tack. Kom på att problemet med humöret berodde på den lite för tighta midjan i kjolen. Obekväma kläder=dåligt humör.
Så du är också Värmdöbo. Vad trevligt. Tråkigt att du slutat blogga:-(