Tuesday, December 28, 2010

mellandagsreat

Mellandagsrea kan vara riktigt lyckat, om man lyckas få tag på något man verkligen vill ha för mindre pengar. Jag har ju suktat efter de gröna minimarketskorna hela hösten och igår klickade jag äntligen hem dem. Halva priset passar min ansträngda ekonomi.  Skall bli spännande att se om de lever upp till mina förväntningar, i så fall kommer de bli välanvända i vår.

Köpte dem på Garde-robe. Du hittar dem här, verkar finnas kvar....

Wednesday, December 15, 2010

Drömmar om under...

kläder.

I tider av mindre romantiska amningsbehåar och mjölkläckage drömmer jag om fina underkläder. Som de här i gult från Araks. Filippa Berg är modellen och fotograferat har en annan modell, Adina Fohlin gjort. Visst är det fint.

Foto: Adina Fohlin @http://filippaberg.blogspot.com/


Araks görs avNew York- designern Araks Yeramyan som studerat på både Parsons och Central St Martins och jobbat med Marc Jacobs bland andra. Sedan 2006 gör hon även ready to wear utöver underklädeskollektionen.
Ni minns kanske den här bilden från inledningsscenen av Lost in Translation:

Trosorna kommer från Araks som fick en betydligt större fanskara efter filmsuccen.

För våren 2011 har Araks skickat kameror till vänner med stil och gett dem fria händer. Däribland Adina Fohlin och resultatet är en väldigt fin lookbook. Vill du shoppa kan du göra det här.

På hemmaplan har vi duktiga Made by Noemi.

Noemi gör fina underkläder utan push-up, string och annat mindre bekvämt som tenderar att dominera kedjornas utbud.

Men så kostar det lite mer också, jämfört med Araks ä det rena fyndpriser men är man van vid H&M's priser (vilket vi alla är) så känns det kanske dyrt. Så passa på att önska i julklapp. Själv hade jag blivit väldigt glad för den här blommig behån. Kan köpas här.

Och tänk på att du får någon hundralapp mer stödjer ett litet företag, drivet av en eldsjäl som lägger ned hela sitt liv på att göra personliga plagg, i stället för en multinationell kedja som gör miljaders miljader i vinst varje år.

Thursday, December 09, 2010

AgnesAnledningen till att jag inte bloggat på ett tag heter Agnes.

Hon föddes den 2 december och verkar ganska nöjd med sin nya tillvaro.- Posted using BlogPress from my iPhone