Wednesday, November 24, 2010

Eley Kishimoto för Weekday - en glad nyhet

Missade hela Lanvingrejen märkte jag. Hade faktiskt tänkt köpa något via nätet men kom på det för sent - allt var slut. Men det gör inte så mycket för alldeles precis nu upptäckte jag att Eley Kishimoto gjort en kollektion för Weekday, vilket egentligen lockar mycket mycket mer.

3 december släpps kollektionen och jag hoppas då att jag har en liten bebis i vagn som kan följa med på en liten shoppingtur.

Gillar klänningen ovan, men kanske ännu mer strumpbyxorna och strumporna...

Man kan se plaggen på www.weekday.com, jag gillar:

Blå klänningen och koftan blir det nog om jag skall slå till på något. 

Eley Kishimoto...vi hade märket i butiken en säsong och alla plagg var så otroligt välskräddade och fina. Priserna var ju därefter och det blev inte någon vinstaffär direkt, i likhet med mycket annat som jag köpte in. Kvar i garderoben har jag i alla fall den här lilla flickklänningen.Har nog bara använt den en gång, men det beror bara på att jag varit gravid och ammat och inte velat förstöra det fina sidentyget, inte att jag inte velat använda den ofta. Fast den är i sötaste laget, men med gubbig kofta och platta herrskor eller grova kängor till blir det fint.  

En annan sak jag vill säga om Eley Kishimoto är att de var otroligt trevliga att ha att göra med. 


3 comments:

Kathleen said...

Sykt fin farge på den skulderveska. Som godteri!

Anna said...

visst fint. Är mycket fötjust i kombon rosa och grönt, fast helst lite mörkare grön...

anna l said...

Upptäckte Eley Kishimoto när du hade det i butiken men tyvärr var jag fortfarande student då och det blev ingen affär...Tänkte alltid att"vänta bara 1 år så ska jag shoppa loss på Mint and vintage";) tyvärr så hanns det inte med men well well...Eftersom 99% av det du hade i butiken föll mig i smaken vill jag ju säga att du var så galet rätt ute men det är inte lätt att ekonomiskt få det att fungera för det tyvärr... Lycka till med allt du tar dig an i framtiden iaf!